Hållbar utveckling

Hållbar utveckling, planet, hjärta, vattnande grönska

Exceed Consulting arbetar med hållbar utveckling för verksamheter med utgångspunkt i FN:s 17 globala mål.  En av tjänsterna vi erbjuder är en utbildning i form av en e-learning. I utbildningen får kursdeltagaren handfasta tips på vad man som privatperson kan göra för att uppnå målen. 

Vi erbjuder anpassningar av kursen så att utbildningen visar dina medarbetare och kunder hur just din organisation arbetar med några av de globala målen och hållbarhet. Exceed utbildning är ett steg att medvetandegöra FN:s globala hållbarhetsmål hos dina medarbetare. E-learningen är edel av vårt paket av hållbarhetslösningar. 

Referenser e-learning

Jan Van Der Salm, teacher

”Efter att 75 åttondeklassare i Lomma kommun genomförde Exceed Consultings e-learning om hållbar utveckling har de verkligen fått upp ögonen för samhälls- och världsproblem. Vi ser fram emot fortsatt samarbete i höst.”  
— Jan van der Salm, legitimerad gymnasium- och grundskollärare SO samt Idrott och Hälsa, Rutsborgskolan, Lomma kommun

Josefine Bröchner, referens e-learning

”Det var väldigt roligt att få ta del av utbildningen om de Globala målen och jag lärde mig en hel del nya saker om detta intressanta ämne. Genom att använda korta videoklipp mellan varje mål blev utbildningen omväxlande och det underlättade verkligen. Jag gillade också det växlande sättet att ställa frågor på – ibland med svarsalternativ, ibland fritext och även orden som man drog till rätt plats. Det gjorde det hela mycket varierande!”
— Josefine Bröchner, XBUS  

Jon Holmström. referens e-learning

”Fick väldigt bra inblick i de Globala målen och blev positivt överraskad över hur mycket delar i detta man inte hade helt koll på. Det var framförallt bra att det var kontrast i materialet och att utbildningen hade videoklipp vilket gjorde att man verkligen kunde fokusera och ta in budskapet. Det är ett enormt viktigt budskap som alla borde ta in och förstå – det är ju ändå effekten av framtiden!”
— Jon Holmström, TransportLEAD

Kontakt

Vill du veta mer om hur vi jobbar med hållbar utveckling och hur vi kan hjälpa er? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Tillsammans kan vi göra skillnad!